2020.szeptember.26

  • Szombat
  • Jusztina
+10°C
  • Vasárnap
  • +6°C/+15°C
  • Hétfő
  • +7°C/+16°C
  • Kedd
  • +9°C/+17°C

Autórablás áldozata lett egy 24 éves gödöllői lány-elfogták a gyanúsítottat

A lány hazaérkezett Gödöllőre, és mikor kaput nyitott, egy ismeretlen férfi bepattant autóba és el akart hajtani, amit a lány a járműbe kapaszkodva próbált meghiúsítani.

Fotó: Őt keresi a rendőrség az üggyel kapcsolatban
Fotó: Őt keresi a rendőrség az üggyel kapcsolatban

Frissítve:

Isaszegen, egy sörözőben fogták el Sz. Lajost, akit rablás miatt kerestek a rendőrök. Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya Sz. Lajos 35 éves gödöllői lakos ellen.

A jelenlegi adatok szerint egy 24 éves gödöllői nő 2016. július 28-án a késő esti órákban állt meg az autójával a házuk előtt, majd kiszállt a kocsiból, hogy a kaput kinyissa. Ekkor a férfi beült az autóba és megpróbált elhajtani a helyszínről.

A sértett ezt meg akarta akadályozni, azonban az autó az út melletti árokba sodródott, maga alá temetve a sértettet. A 24 éves nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A gyanú szerint a férfi ezt követőn kiszállt az autóból, majd a helyszínről elmenekült. 

A Pest megyei nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. Mivel a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, a nyomozóhatóság elrendelte a körözését.

A nyomozók Sz. Lajost 2016. július 29-én 14 óra 30 perckor fogták el Isaszegen. A férfit előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra, kihallgatása jelenleg is folyamatban van.


 

Információink szerint 2016. július 28-án, a késő esti órákban egy fiatal lány érkezett haza Gödöllőre, a Rigó utcába. Az autójából kiszállt odament a kapuhoz, hogy kinyissa, ekkor egy ismeretlen férfi bepattant a járó motorú autóba és el akart hajtani. A lány a járműbe kapaszkodva próbálta megállítani.

A rabló ekkor "padlógázt" adott, az autóba kapaszkodó lányt vonszolva megtett néhány métert, majd az út menti kb. 2 méter mély vízelvezető árokba borult. Áldozata a Hyundai alá szorult.

A lány, aki pont a napokban ünnepelte 24. születésnapját, esélye sem volt a túlélésre. A férfi kimászott a kocsiból és elmenekült a helyszínről. A rendőrség lezárta a városból kivezető utakat és hajtóvadászatot indított ellene!

A borsonline.hu cikkünk nyomán sok mindet kiderített,amelyt itt olvashatnak el!


Sorra derülnek ki a durvábbnál durvább részletek B. Zsófia, a Turay Ida Színház munkatársának halálával kapcsolatban.-a blikk újságírója járt a helyszínen aki tragédia szemtanújával is tudott beszélni.


Friss rendőrségi közlemény

A gyanú szerint Gödöllőn akarta elvinni a sértett autóját a 35 éves férfi, tragédia lett a vége. Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán.  

A jelenlegi adatok szerint egy 24 éves gödöllői nő 2016. július 28-án a késő esti órákban állt meg az autójával a házuk előtt, majd kiszállt a kocsiból, hogy a kaput kinyissa. Ekkor a férfi beült az autóba és megpróbált elhajtani a helyszínről. A sértett ezt meg akarta akadályozni, azonban az autó az út melletti árokba sodródott, maga alá temetve a sértettet. A 24 éves nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A gyanú szerint a férfi ezt követőn kiszállt az autóból, majd a helyszínről elmenekült. A Pest megyei nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. Mivel a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, a nyomozóhatóság elrendelte a körözését.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Szénási Lajos tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-2883-as telefonszámot vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


hirpress.hu  /SB

[2016.07.29]