2020.november.26

  • Csütörtök
  • Virág
+10°C
  • Péntek
  • +6°C/+15°C
  • Szombat
  • +7°C/+16°C
  • Vasárnap
  • +9°C/+17°C

VÁRATLAN fordulat! Levették a bilincset M.Richárd kezéről

Nyugodtan nyomjuk a gázt, jogsi nélkül és kokainozzunk is mellé!!!

Fotó:Benke Donát_hirpress.hu_Levették a bilincset M.Richárd kezéről
Fotó:Benke Donát_hirpress.hu_Levették a bilincset M.Richárd kezéről

Váratlan FORDULAT!

A bíróság levetette a bilincset M.Richárd kezéről az őt  kísérő rendőrök távoztak az épületből.  A bíróság előtt egy fekete terepjáróval várják barátai.

A sajtó képviselőinek röviden, tömören  nyilatkozott M.Richárd  "rosszul éltem meg az elmúlt napokat,HAZA engedtek, szabadlábon védekezem,nem kívánok többet nyilatkozni".

A bírósági közleményben ezt írják: „a halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt A Budai Központi Kerületi Bíróság elrendelte annak a férfinak a házi őrizetét, aki a gyanú szerint 2017. május 15-én érvényes vezetői engedély nélkül, autójával a Dózsa György úton halálos közúti balesetet okozott. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017 májusában érvényes vezetői engedély nélkül vezetett, jóval túllépve a megengedett sebességet.

A Kassák Lajos utcai kereszteződésnél összeütközött a Dózsa György úton, a Tüzér utca irányából érkező, a kereszteződésnél balra kanyarodó, a belső forgalmi sávban szabályosan közlekedő, Citröen típusú személyautóval.

Az ütközés következében a járművek felsodródtak az út jobb oldalára, ahol a trolibusz megállójában elütöttek három ott várakozó személyt. A baleset következében a Citröen két utasa meghalt, a várakozó személyek közül egy személy, illetve az autó sofőrje súlyos, míg további két személy könnyebb sérüléseket szenvedett. A balesetet követő vizsgálat megállapította, hogy a gyanúsított az esetet megelőzően kokaint fogyasztott. A férfi cselekménye bizonyítottság esetén halálos közúti baleset gondolatlan okozásának vétsége és kábítószer fogyasztásával elkövetett kábítószer birtoklása vétsége megállapítására lehet alkalmas.”

M. Richárdot szombaton helyezték őrizetbe, miután az ügyészség elég bizonyítékot talált rá, hogy vétett a közlekedési szabályok ellen a Dózsa György úton történt súlyos baleset során, amelyben két ember vesztette életét május 15-én. A férfi korábban elítélt volt a kecskeméti maffiaperben, a baelset után barátnője is kétes hínévre tett szert, amikor pusztakézzel, fényes nappal verte meg riválisát.

A hírek szerint M. Richárdot nyaralásából visszatérve hallgatták ki a rendőrök szombatok, őtizetbe vették, majd inditványozták előzetes letartóztatását.

A balesetet követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság halált okozó közúti baleset okozása vétségének gyanúja miatt büntetőeljárást indított, melynek során a beszerzett személyi és tárgyi bizonyítékok, szakértői vélemények alapján megalapozott gyanú merült fel arra nézve, hogy a bűncselekmény elkövetésével M. Richárd gyanúsítható.

Korábban írtuk...

[2017.08.21]