2019.június.18

  • Kedd
  • Levente
+19°C
  • Szerda
  • +18°C/+30°C
  • Csütörtök
  • +22°C/+29°C
  • Péntek
  • +22°C/+30°C

Szerelemi bosszú miatt végezhették ki a várpalotai kisfiút az anyukájával

Kettős tragédia egy Várpalota közelében, egy nő és gyermeke holttestét találták meg.

Egy nő és gyermeke holttestét találták meg egy külterületi ingatlanban
Egy nő és gyermeke holttestét találták meg egy külterületi ingatlanban

Frissített:

A bíróság elrendelte letartóztatását annak a berhidai férfinak, aki megalapozottan gyanúsítható a 22 éves nő és 2 éves gyermeke megölésével.

A nyomozók a helyszíni szemle keretében minden lehetséges nyomot rögzítettek, tárgyi bizonyítási eszközöket gyűjtöttek és széleskörű tanúkutatást végeztek.   

Ennek eredményeként a rendőrök a 40 éves berhidai férfit 2018. szeptember 28-án délután elfogták, a bejelentéstől számított négy órán belül. Előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi részletes beismerő vallomást tett.

A nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság 2018. szeptember 30-án elrendelt.


Frissített:

Borzalmas kettős gyilkosság történt Várpalota-Baglyas-hegyen, pénteken. Egy 22 éves anyuka és a kétéves kisfia holttestére bukkantak egy külterületi ingatlanban. Aradi Virág a Veszprém Megyei Rendőrkapitányság szóvivője a 24.hu nak azt mondta, hogy büntetőeljárásban vizsgálják a tragédia körülményeit.

A hír hallatára azonnal a helyszínre utaztak az áldozatok szerettei. A kétéves kisfiú édesapja a földre rogyott és azonnal sokkot kapott. Annyira rosszul lett, hogy mentőt hívtak hozzá.

Falusi Józsefné, a férfi édesanyja nyilatkozott a veol.hu-nak. Elmondta, hogy a Komárom-Esztergom megyei Mocsán élnek, és volt férjével együtt éppen orvosnál voltak, amikor telefonáltak nekik, hogy nagyon nagy baj van. Közölték velük, hogy 21 éves fiuk csütörtök óta nem éri el élettársát.

Ma reggel írt valaki a fiamnak egy üzenetet, hogy hívja fel, mert gond van. A fiam ezt megtette, amikor megtudta az illetőtől, hogy a házban, amelyben a fiatalember családjával lakott, be vannak törve az ablakok

Falusiné elmondta, hogy a tudomása szerint a nőnek szétverték a fejét, és a kisgyereket is megtalálták.

A megrendült asszony azt mondta, hogy a fiatal házaspár pénteken költözött volna Komárom-Esztergom megyébe, mert a fia jó állást talált. Gyanúja szerint szerelmi bosszú miatt történhetett a borzalmas eset.

A lap úgy tudja, hogy a fiatal anyuka és a kisfia csomagolni ment a házba. A fiatalember édesanyja állítólag mondta is fiatal anyukának, hogy minek viszi magával a kicsit a pakoláshoz

A meghalt lány édesanyja sírva maga elé nézve állt a helyszínen, és semmit nem tudott és nem is akart mondani a történtekről. A fiatalember közben dühösen, hangjában fojtott indulattal megjegyezte, neki van elképzelése arról, hogy ki tehette ezt a szörnyűséget.

Szerelemi bosszú miatt végezhették ki a várpalotai kisfiút az anyukájával – megszólalt a család


A rendőrségre 2018. szeptember 28-án 10 óra 50 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy nő és egy gyermek holttestét találták meg egy Várpalota közeli ingatlanban. A helyszíni- és a halottszemle jelenleg folyamatban van.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

hirpress.hu  police.hu 24.hu

[2018.09.28]