2019.július.21

  • Vasárnap
  • Dániel
+22°C
  • Hétfő
  • +20°C/+31°C
  • Kedd
  • +21°C/+28°C
  • Szerda
  • +21°C/+28°C

Kirugták az NKE tanszékvezetőjét az obszcén, erotikus videó miatt

A kisfilmet az az Angyal Miklós rendőr orvos-ezredes,egyetemi docense rendezte, akinek 2011-ben Pécsen visszavonták a rendőri vezetői megbízását, miután egy mélygarázsban meztelenül, egy nővel találtak rá egy autó motorháztetején.

Az NKE tanszékvezetőjét figyelmeztették egy obszcén, erotikus videó miatt
Az NKE tanszékvezetőjét figyelmeztették egy obszcén, erotikus videó miatt

Frissítet:

A kisfilmet az az Angyal Miklós rendőr orvos-ezredes, az NKE tanszékvezető egyetemi docense rendezte, akinek 2011-ben Pécsen visszavonták a rendőri vezetői megbízását, miután egy mélygarázsban meztelenül, egy nővel találtak rá egy autó motorháztetején.

Úgy látszik, az NKE most továbbment, és végül kirúgták Angyalt.Az egyetem déli közleménye szerint egy múlt héten érkezett bejelentés alapján ismét áttekintették az ügyet.

 “Az NKE továbbra is elismeri Angyal Miklós szakmai kvalitásait és oktatói, valamint tudományos tevékenységét, ugyanakkor úgy ítéli meg, hogy az elkészült kisfilm tárgya, hangvétele és stílusa összeegyeztethetetlen az egyetem szellemiségével és értékrendjével, továbbá súlyosan rombolja az intézmény megítélését. Ennek megfelelően az NKE vezetése a mai napon kezdeményezte az országos rendőrfőkapitánynál Angyal Miklós r. ezredes NKE-re történt vezénylésének megszüntetését, ezzel oktatói tevékenységét az egyetemen befejezte” - írták.


„Blöff (female version)” címet viselő 3 perces, az elmúlt szemeszterben készült, erotikus hangulatú kisfilmben az egyetem hallgatónői azt játsszák el álarcban és szexi ruhákban, hogy az egyik záróvizsga tételsorát szeretnék kikényszeríteni az egyik oktatótól. Mégpedig a (játék)fegyverükkel való fenyegetőzéssel, de végül felsülnek a próbálkozással.

Az erotikus hangulatú oktatóvideót Angyal Miklós orvos-ezredes, tanszékvezető egyetemi docens rendezte. Az Átlátszó szerint a videóban a leggyakrabban használt szavak: a kuki, a punci, valamint a nagy- és a kisajkak. A videón szereplő egyetemi hallgatók arcát kitakarták, a hangot pedig megváltoztattuk, hogy ne legyenek felismerhetőek.

[2018.10.15]