2020.február.25

  • Kedd
  • Géza
+7°C
  • Szerda
  • +4°C/+8°C
  • Csütörtök
  • +2°C/+7°C
  • Péntek
  • +2°C/+6°C

Megöltek egy férfit Rákospalotán- frissítve

Vasárnap reggel érkezett bejelentés arról, hogy egy 51 éves férfi holttestére bukkantak a XV. kerület Zrínyi utca egyik családi házában.

Illusztráció
Illusztráció

Frissítve:
 
Az MTI összefoglalója szerint beismerte a bűncselekmény elkövetését az az ukrán férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy vasárnapra virradóra több késszúrással megölt egy férfit Rákospalotán – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Csécsi Soma elmondta: a rendőrségre vasárnap reggel érkezett a mentőktől bejelentés, hogy egy 51 éves férfi holttestére bukkantak a XV. kerületi Zrínyi utca egyik családi házában. A férfi halálát több késszúrás okozta. Mint a Blikk is megírta, a rendőrök néhány óra múlva a lónyai határátkelőhelynél elfogtak három személyt, köztük azt a 21 éves ukrajnai férfit, aki gyanúsítható volt az emberöléssel. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. Kiderült, hogy csak egyikük, a 21 éves H. Róbert gyanúsítható megalapozottan a bűncselekmény elkövetésével, a másik két férfit tanúként hallgatták meg – közölte a szóvivő. H. Róbertet őrizetbe vették, illetve kezdeményezték a letartóztatását. 

Kiderült, hogy az ukrán állampolgárok nagyjából egy hete legálisan, munkavégzés céljából tartózkodtak Magyarországon, illetve, hogy egy szóváltás torkollott tragédiába. 

Frissítve:

A bevezetett nyomozati cselekmények és adatgyűjtés eredményeként a rendőrök Lónyánál 2019. augusztus 11-én 10 óra 30 perckor a bűncselekménnyel összefüggésben elfogtak három férfit, akik az országhatárt Ukrajna irányába megpróbálták átlépni.


Megöltek egy férfit Rákospalotán, a rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz - közölte a rendőrség honlapján vasárnap.

Vasárnap reggel érkezett bejelentés arról, hogy egy 51 éves férfi holttestére bukkantak a XV. kerület Zrínyi utca egyik családi házában.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) emberölés miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

hirpress.hu  police.hu

[2019.08.11]