2021.augusztus.2

  • Hétfő
  • Lehel

Három gyerek sérült meg a Gyömrői úti lakástűzben

A 4 és a 7 éves kisfiú füstmérgezést szenvedett, míg 2 éves öccsüket életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentők.

Szombat délelőtt tűz ütött ki egy Gyömrői úti társasház egyik első emeleti lakásában. A tűzoltók egy embert kimentettek az égő lakásból. A rendőrségtől további i

Mint korábban megírtuk, szombat délelőtt tűz ütött ki egy Gyömrői úti társasház egyik első emeleti lakásában. A tűzoltók egy embert kimentettek az égő lakásból. A rendőrségtől további információi szerint az ügyeletére augusztus 24-én 11 óra 30 perckor érkezett bejelentés, hogy egy Gyömrői úti lakásban eddig ismeretlen okból tűz ütött ki.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy három kisgyerek egyedül volt a lakásban, míg édesanyjuk egy közeli benzinkúton vásárolt. A tüzet a család 24 éves rokona vette észre, aki a két nagyobb gyereket ki tudta hozni a lakásból, azonban a 2 éves kisfiú bent rekedt; őt egy tűzoltó eszméletlen állapotban hozta ki. A testvéreket a mentők kórházba szállították

A BRFK Életvédelmi Osztálya gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást a 26 éves anya ellen.

hirpress.hu  BM OKF

[2019.08.24]