2019.november.19

  • Kedd
  • Erzsébet
+5°C
  • Szerda
  • +6°C/+11°C
  • Csütörtök
  • +9°C/+11°C
  • Péntek
  • +9°C/+11°C

Megölték egy nyíregyházi vendégház tulajdonosát és a fiát

A megyeszékhely orosi városrészének lakóövezetében egy ismeretlen férfi rálőtt két emberre, akik a helyszínen meghaltak.

Megölték egy nyíregyházi vendégház tulajdonosát és a fiát
Megölték egy nyíregyházi vendégház tulajdonosát és a fiát

FRISSÍTETT

Mint arról beszámoltunk, hétfőn a város Oros nevű részén lőttek le egy apát és fiát, a feltételezett elkövetőt rövid időn belül elfogták.

A rendőrség most azt írja, H. Miklós 42 éves nyíregyházi lakos hétfőn délután fél 4 körül ment autóval a családi házhoz, ahol az engedéllyel tartott golyós vadászpuskájával célzott lövéseket adott le az udvaron tartózkodó haragosa, egy 41 éves nyíregyházi férfi irányába, aki a helyszínen életét vesztette.

A lövések hallatára a szemben lévő ingatlanból kiszaladt az utcára a sértett 65 éves édesapja is, akire a férfi rövid szóváltást követően szintén rálőtt, halálos sérülést okozva.

A 42 éves nyíregyházi férfit a főkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.


A rendőrségre 15:30 után érkezett bejelentés arról, hogy a megyeszékhely orosi városrészének lakóövezetében egy ismeretlen férfi rálőtt két emberre, akik a helyszínen meghaltak.

A feltételezett elkövetőt Nyíregyháza határában rövid időn belül elfogták, elszámoltatása és a bűncselekmény körülményeinek tisztázása folyamatban van – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. .

Az MTI helyszínen lévő tudósítója arról számolt be, hogy a gyilkosság a Diák utcában történt, az információk szerint apát és fiát lőtték le, akiknek a háza egymással szemben állt. A rendőrség nagy erőkkel helyszínel, az utcát lezárták.

A Blikk szerint egy nyíregyházi vendégház tulajdonosa és fia az áldozat, a Frissmédiára hivatkozva pedig azt írják, szerelemféltés állhatott a gyilkosság mögött.

hirpress.hu  mti

[2019.08.26]