2020.május.28

  • Csütörtök
  • Emil, Csanád
+10°C
  • Péntek
  • +6°C/+15°C
  • Szombat
  • +7°C/+16°C
  • Vasárnap
  • +9°C/+17°C

Három férfi és három nő megtámadt egy 38 éves nőt a IX. kerületi Soroksári úton, a verekedés közben egy lövés is eldördült-frissített

A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, a rendőrség felkérésére a Terrorelhárítási Központ munkatársai helyszínre érkezTEK.

Három férfi és három nő megtámadt egy 38 éves nőt a IX. kerületi Soroksári úton, a verekedés közben egy lövés is eldördült
Három férfi és három nő megtámadt egy 38 éves nőt a IX. kerületi Soroksári úton, a verekedés közben egy lövés is eldördült

FRISÍTETT

Elfogták azt az öt embert, akik rátámadtak egy nőre. A Bors információi szerint hamis kábítószer miatt lövöldöztek.
A helyszínre érkező rendőröknek egy 38 éves nő elmondta, hogy két férfi és három nő támadta meg. Még aznap a rendőrök elfogtak két férfit, majd nem sokkal később három nőt, akik különböző soroksári úti lakásokban bujkáltak. Az egyikőjüknél találtak egy gáz-riasztó fegyvert is.


A Blikk információink szerint a TEK kivonult a helyszínre, átvizsgálták az épületet, de nem találtak fegyverest, csak egy kilenc év körüli kislányt, akit magára hagytak egy lakásban. Közben kiderült: mégis volt valami a helyszínen, csak az elkövetők eltűntek, mire a rendőrség kiért.

A rendőrök ezt közölték: Többen tettek bejelentést a rendőrségre 2019. szeptember 27-én 11 órakor, hogy a IX. kerületi Soroksári úton többen verekednek, valamint, hogy lövés is eldördült.

A helyszínre érkező járőröknek a 38 éves sértett nő elmondta, hogy három férfi és három nő támadta meg, a bántalmazás során nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A sértett azt is megmutatta a rendőröknek, hogy a támadók merre menekültek el.

A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, a rendőrség felkérésére a Terrorelhárítási Központ munkatársai már a helyszínen vannak.A támadók felkutatása folyamatban van.


Előzmények

Három férfi és három nő megtámadt egy 38 éves nőt a IX. kerületi Soroksári úton, a verekedés közben egy lövés is eldördült - tette közzé a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a sértett nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A sértett megmutatta, hogy a támadók merre menekültek el. A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, és keresik őket. A Terrorelhárítási Központ munkatársai is a helyszínen vannak - írták.

hirpress.hu  blikk.hu police.hu 

[2019.09.27]