2020.szeptember.26

  • Szombat
  • Jusztina
+10°C
  • Vasárnap
  • +6°C/+15°C
  • Hétfő
  • +7°C/+16°C
  • Kedd
  • +9°C/+17°C

Egy magyar lányt drogozott be, rabolt el, majd vitt Svájcba szexrabszolgának egy férfi, többen meg is erőszakolták

Nikoletta a Facebookon ismerte meg későbbi támadóját, akivel csak egy egyszerű találkozót kívánt megejteni.

Illusztráció
Illusztráció

A többgyerekes család 20 éves Nikolettájának semmi esélye sem volt, mert támadója elkábította, majd magával hurcolta. A fiatal nő csak jóval később tért magához, Svájcban ébredt fel egy bár szobájában. Támadói kézről kézre adták, fenyegették, valamint szexmunkára kényszerítették.

A bulvárlap értesülése szerint Nikoletta a Facebookon ismerte meg későbbi támadóját, akivel csak egy egyszerű találkozót kívánt megejteni. A Keleti pályaudvaron találkoztak, hogy jobban megismerjék egymást egy randi során, de ezzel a lány óriási veszélybe került.

„Én úgy tudom, a fiú valamit itatott vele, amiben drog lehetett” – vélekedett a család barátja.

„Ezután Niki elveszítette az eszméletét, és Svájcban, egy szobában ébredt fel. Mindez úgy derült ki, hogy az apját – óriási szerencsével – értesíteni tudta. A fogvatartói elvették a telefonját, hogy ne tudjon segítséget kérni, de a lány a szobában talált egy tabletet. Keresett egy wifit – szerencséjére talált is egyet, amibe password nélkül be lehetett jelentkezni –, majd a Facebookon keresztül segítséget kért az apjától, aki azonnal a magyar rendőrséghez fordult” – árulta el a megrázó részleteket a család ismerőse

A Ripost információi szerint Nikoletta Zürichben élte át a borzalmakat egy bárban: a lány szerint elrablója szexrabszolgának adta el.

„Miután Niki édesapja járta a rendőrséget, és olykor kapcsolatba tudott lépni a lánnyal, ezért hamarosan be tudták azonosítani a bár helyszínét. Úgy tudom, Niki kifotózott az ablakon a tablettel, elküldte haza a fotót, és az utcakép alapján találták meg a bárt, így tudták kiszabadítani. Úgy hallottam, Niki a hatóságnál van, arra vár, hogy végre hazajöhessen és újra átölelhesse a családtagjait” – magyarázta az asszony.

A magyar rendőrség kerítés bűntett miatt indítottak eljárást az ügyben.

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság panaszirodáján tettek bejelentést, amely alapján a rendőrség haladéktalanul nyomozást rendelt el kerítés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A BRFK minden Magyarországon végrehajtandó szükséges és lehetséges nyomozati cselekményt haladéktalanul elvégzett, intézkedett a nő körözésére, továbbá felvette a kapcsolatot a svájci társhatóságokkal is – közölte a rendőrség, a külügyminisztérium pedig elárulta a lapnak, hogy a berni magyar nagykövetség konzuli hivatala a BRFK-tól kapott értesítést az ügyről, így felvették a kapcsolatot a svájci hatóságokkal, akik már vizsgálják az ügyet.

hirpress.hu  ripost

[2020.01.16]