https://felajanlas.digitalisjoletprogram.hu/

"/> hirpress.hu - Extra mobilnet, ingyenes filmek és TV csatornák is segítik az otthon maradást!

2020.március.30

  • Hétfő
  • Zalán
+8°C
  • Kedd
  • +2°C/+8°C
  • Szerda
  • +1°C/+8°C
  • Csütörtök
  • +2°C/+10°C

Extra mobilnet, ingyenes filmek és TV csatornák is segítik az otthon maradást!

Digitális Összefogás elnevezéssel indított akciót az Innovációs és Technológiai Minisztérium. A kezdeményezés célja, hogy a szektor szereplői által felajánlott digitális megoldások, eszközök és szolgáltatások minden érintetthez eljussanak a koronavírus okozta rendkívüli helyzetben.  Az akció középpontjában a digitális oktatás, a digitális idősügy és a digitális gazdaságvédelem áll. A felajánlott digitális megoldások és szolgáltatások, így elsődlegesen a tanárokat, a diákokat, az iskolákat, a tankerületeket, a szülőket, a munkavállalókat és a munkaadókat, illetve a járvány legveszélyeztetettebbjeit, az időseket segítik. 

A távközlési-, és a tévészolgáltatók az előfizetőknek számos kedvezményt és plusz szolgáltatást nyújtanak az elkövetkező időszakban. Ilyen például az extra mobilnet és az ingyenesen hozzáférhető filmek, TV csatornák lehetősége. A digitális oktatásra való zökkenőmentes  átállást módszertani javaslatok, e-learning megoldások, digitális oktatási anyagok segítik, a Digitális Összefogás honlapja ezek gyűjtőhelyéül is szolgál. A digitális gazdaságvédelem eszközei, pedig  a biztonságos távoli munkavégzést támogató alkalmazások, felhő alapú megoldások, de a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások számára ingyenes honlapkészítő szoftver is elérhetővé vált.

Jelenleg 58 vállalkozás 80 felajánlását összesíti a Digitális Összefogás akció keretében létrehozott oldal: https://felajanlas.digitalisjoletprogram.hu/

Minden jog fenntartva © - OT

[2020.03.26]

 

Operatív Törzs: A kórházparancsnokok feladata a védekezés segítése

Az idei költségvetés radikális átalakítására van szükség

Élő közvetítés - Operatív törzs sajtótájékoztatója

A WHO összeállítása a koronavírus körüli tévhitekről

Orbán Viktor: egyetlen magyar sincs egyedül!

ITM: Magyarországon nincs és nem is lesz áruhiány

Magyarország kész csatlakozni a Bizottság RescEU programjához

Sok új fertőzött várható Magyarországon