2021.május.15

  • Szombat
  • Zsófia
+10°C

Újabb pályázati forrással támogatja az Agrárminisztérium a hazai gazdák termelői csoportjait

Újabb pályázati forrással támogatja az Agrárminisztérium a hazai gazdák termelői csoportjait  

Az agrártárca kiemelt célja az agrárgazdasági vállalkozások hazai és nemzetközi piaci pozícióinak erősítése, amelynek egyik fontos eszköze az együttműködések ösztönzése, a termelői csoportok létrehozásának és fejlesztésének elősegítése. A mostani pályázat keretében, a 2014. január 1-nél nem régebben alakult, elismert termelői csoportok, termelői szervezetek együttműködését támogatják - írták.

A felhívás kedvezményezettjei a vissza nem térítendő támogatást az elismerést követő 5 éven keresztül vehetik igénybe, a termékeik értékesítése alapján számított átalányösszeg formájában. A támogatás maximum összege termelői csoportonként évente 100 000 eurónak megfelelő forintösszeg.

A pályázatra 2020. május 25-étől 2022. május 25-éig, illetve a források rendelkezésre állásának napjáig - nyújthatók be a támogatási kérelmek a www.mvh.allamkincstar.gov.hu honlapon. Az első értékelési szakasz 2020. június 30-áig tart. Az egyes értékelési határnapokig benyújtott projekteket együttesen bírálják el. Az érintettek a most megjelent pályázati felhívás részleteiről a www.szechenyi2020.hu oldalon tájékozódhatnak.

 

Forrás: MTI

Minden jog fenntartva © - OT

[2020.04.30]

 

Orbán Viktor: 4 millió honfitársunk beoltva

ITM: májusban is elérhető lesz az ingyenes internet

Már a 16-18 éves fiatalokat is lehet regisztrálni oltásra!

ITM: májusra is igényelhető az ágazati bértámogatás

Orbán: újabb szakaszhatárhoz érkezünk a járvány elleni küzdelemben

Mai Pfizer oltásra is lehet már online időpontot foglalni