2020.december.5

  • Szombat
  • Vilma
+10°C
  • Vasárnap
  • +6°C/+15°C
  • Hétfő
  • +7°C/+16°C
  • Kedd
  • +9°C/+17°C

Megöltek két férfit egy verekedés során az V. kerületben

A rendőrök két úttesten fekvő embert találtak, akiknek olyan súlyos szúrt sérülései voltak, hogy a helyszínen életüket vesztették,az eddigi adatok szerint két társaság verekedett össze.

Illusztráció
Illusztráció

Frissített

Évfordulót ünnepelt a társaság, az elkövető alig nagykorú – tudta meg a Blikk.

Mi is beszámoltunk arról, hogy péntek hajnalban értesítették a rendőrséget, hogy a Deák Ferenc téren több ember összeverekedett, és többeket megkéseltek. A rendőrök a helyszínen két embert találtak az úttesten, súlyos szúrt sebesülésekkel. Mindketten a helyszínen meghaltak.

A Blikk úgy tudja, egy évfordulót ünnepelt a társaság, amikor kitört a botrány. Információik szerint alig nagykorú az elkövető, aki brutális kegyetlenséggel mészárolta le két ismerősét, akik részéről hosszú ideje voltak sérelmei. Olyan súlyosan megsebesítette őket, hogy ha a mentők abban a pillanatban ott vannak, akkor sem tudták volna az életüket megmenteni. Egy szemtanú szerint a kiérkező rendőrök próbálták újraéleszteni a két áldozatot, ám hiába tettek meg mindent, nem lehetett rajtuk segíteni. Róluk annyit lehet tudni, hogy szintén fiatalok, információink szerint egyikük még nem nagykorú.

Az esettel kapcsolatban a járőrök hat embert állítottak elő, majd a rendőrség péntek kora délelőtt bejelentette: az életvédelmi osztály munkatársai elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

A rendőrök munkáját segíti, hogy a helyszínen nagyon sok a térfigyelő kamera, amelyek rögzítették a gyilkosság minden mozzanatát.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. május 22-én 3 óra 37 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapesten, az V. kerületi Deák téren több ember összeverekedett, és késelés történt.

A kiérkező rendőrök két úttesten fekvő embert találtak, akiknek olyan súlyos szúrt sérülései voltak, hogy a helyszínen életüket vesztették. Az eddigi adatok szerint két társaság verekedett össze.

Az esettel kapcsolatban a járőrök hat embert állítottak elő az V. kerületi Rendőrkapitányságra, akiknek az elszámoltatását megkezdték.

A BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást.

hirpress.hu  police.hu

[2020.05.22]