2021.október.20

  • Szerda
  • Vendel
+9°C
  • Csütörtök
  • +13°C/+19°C
  • Péntek
  • +8°C/+13°C
  • Szombat
  • +7°C/+12°C

A férj végignézte, ahogy meghal a felesége, akire rázuhant egy ember a XI. kerületben

Kizuhant egy emeletes ház ablakából egy férfi és ráesett egy babakocsit toló nőre a fővárosban. Mindketten életüket vesztették.

Illusztráció
Illusztráció

A baleset Budapest XI. kerületében, a Hadak útján történt.  A mentők mindkettejüket próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. Az M1 úgy tudja: a babakocsi összetört, de a benne lévő gyermek csak könnyebben sérült.

A Blikk azt írja, egy, a házban lakó szerint a 12. emeleten lakott az a 2 gyerekes édesanya, akire rázuhant a magasból a férfi. Erzsébetnek két kisgyereke van, az egyikük még babakocsis,a  lap úgy tudja, a férfi nem ott lakott.

A lap úgy tudja, a ház kamerája felvette, ahogy egy férfi a szerszámos ládával bement a házba, majd a 7. emeleten a lépcsőház teraszáról kiugrott. Az édesanya a két gyerekével és a férjével éppen hazajött, és a férj végignézte, ahogy a felesége meghal. A férj sokkot kapott a történtektől – írja a Blikk.

Frissítés:

Az ügyben megszólalt a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK), közleményükben azt írják: az épület 14. emeletéről öngyilkossági szándékkal ugrott ki a férfi, aki a családjával sétálni induló nőre esett. 

Az asszony férje és nagyobbik gyermeke nem sérült meg, a kisebbet azonban megfigyelésre a mentők kórházba vitték. A BRFK gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított büntetőeljárást - írta a rendőrség.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta: négy mentőegységet riasztottak. Az első rohamkocsi percek alatt a helyszínre ért. A mentők a földön egy férfit láttak, aki nagy magasságból zuhant ki és ráesett egy anyukára. A nő mellett egy féléves kislány is ott volt.

Az anyát és a férfit is hosszú ideig próbálták újraéleszteni, de mindketten menthetetlenek voltak. A csecsemőt könnyű sérülésekkel vitték a gyermeksebészeti osztályra - közölte Győrfi Pál.

[2020.08.01]