2023.február.4

  • Szombat
  • Ráhel

Nem olyan súlyos ? - talán ezért védekezhet szabadlábon Völner Pál...

A képviselővel szemben vezető beosztású hivatalos személy által az előnyért a hivatali helyzetével egyéb módon visszaélve, bűnszövetségben, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetés elfogadása bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak.

Illusztráció_Völner Pállal szemben vezető beosztású hivatalos személy által az előnyért a hivatali helyzetével egyéb módon visszaélve, bűnszövetségben, üzletszerűen és
Illusztráció_Völner Pállal szemben vezető beosztású hivatalos személy által az előnyért a hivatali helyzetével egyéb módon visszaélve, bűnszövetségben, üzletszerűen és

Szabadlábon védekezik a korrupciós bűncselekményekkel gyanúsított Völner Pál - tudta meg lapunk a Központi Nyomozó Főügyészségtől. A hatóságnál azt követően érdeklődött a nepszava.hu , hogy szerdán kihallgatták a fideszes politikust, aki nem tett beismerő vallomást és tagadta az ellene felhozott tényállást.

"Az ügyészségi nyomozás esetében a nyilvánosság részére kizárólag a már megtörtént eljárási cselekményekről adható felvilágosítás. Erre tekintettel kérdéseire válasz nem adható, ugyanakkor közlöm, hogy a megkeresésben megnevezett gyanúsított szabadlábon védekezik" - olvasható a hatóság hivatalos válaszában.

Völner Pállal szemben vezető beosztású hivatalos személy által az előnyért a hivatali helyzetével egyéb módon visszaélve, bűnszövetségben, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetés elfogadása bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak. Ha a bíróság bűnösnek találja, akár tíz évet is rácsok mögött tölthet Varga Judit korábbi helyettese.

hirpress.hu  nepszava

[2021.12.23]