2022.december.2

 • Péntek
 • Melinda
+1°C
 • Szombat
 • +1°C/+4°C
 • Vasárnap
 • +3°C/+6°C
 • Hétfő
 • +3°C/+7°C
   Felhasználási feltételek  
   
 1. Honlapunk teljes tartalma a hirpress.hu adatbázisának részét képezik, ennek értelmében a szerzõi jogokról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak, engedély nélküli használata a szerzõi-, büntetõ- és polgári jogi következményekkel jár.
 2. A cikkek, írások, adatok máshol történõ felhasználásához hozzájárulásunk szükséges, amelyet szívesen biztosítunk, amennyiben kiadónk rendelkezik a jogok felett.
 3. A Honlapunkon megjelenõ írások tartalmáért teljes mértékben a szerzõk, szakértõk és hírszolgáltatók vállalnak felelõsséget. Az információkat mindenki saját felelõsségére használhatja fel, így az abból adódó bármely probléma, kár esetén Üzemeltetõ nem vállal semmilyen felelõsséget.
 4. A programajánlatok és egyéb információk tájékoztató jellegûek, az ellenõrzés elmulasztásából adódó esetleges károkért semmilyen felelõsséget nem vállalunk.
 5. A honlapunkon megjelenõ hirdetések, apróhirdetések és a cégjegyzékben szereplõ adatok teljes tartalmáért és az esetleges következményekért, illetve a szellemi tulajdonjogok tisztaságáért a hirdetés feladója vállal minden felelõsséget! A hirpress.hu, mint a honlap üzemeltetõje, a hirdetések tartalmáért, az abból adódó bármilyen következményért, semmilyen felelõsséget nem vállal és nem vonható felelõsségre.
 6. Oldalainkat mindenki saját felelõsségére használhatja, így az abból adódó bármilyen következményért a felhasználók felelõsök.
 7. Honlapjainkon kiemelt figyelmet szentelünk a valóságtartalomnak, a tiszta, korrekt és pontos tájékoztatásnak, ezért Üzemeltetõ fenntartja a jogot, hogy reklamáció, vagy panasz esetén utánajárjon a valóságtartalomnak (hirdetések, apróhirdetések, címjegyzék, cikkek stb.), s amennyiben szükségesnek tartja, törölje a kifogásolt tartalmat.
 8. Üzemeltetõ fenntartja a jogot a Felhasználási feltételek megváltoztatására, de kizárja annak lehetõségét, hogy bármely szolgáltatásáért úgy kérjen anyagi ellenszolgáltatást, hogy azt nem egyeztette elõre Felhasználóval.
 9. A felhasználási feltételek ismeretének hiánya, elolvasásának elmulasztása, vagy be nem tartása nem mentesíti semmilyen felelõsség alól a Felhasználót!
 10. A hirpress.hu által üzemeltetett weboldalak felkeresése, illetve olvasása ráutaló magatartásnak minõsül a felhasználói feltételek elfogadására.