2021.június.19

  • Szombat
  • Gyárfás

Négytagú család halt szörnyet Győrnél

A szülők, illetve 18 éves, valamint kiskorú gyermekük vesztették az életüket amikor .egy autószállító trélerrel ütköztek.

fotó:police.hu_A  szülők, illetve 18 éves, valamint kiskorú gyermekük vesztették az életüket amikor .egy autószállító trélerrel ütköztek.
fotó:police.hu_A szülők, illetve 18 éves, valamint kiskorú gyermekük vesztették az életüket amikor .egy autószállító trélerrel ütköztek.

Baleset történt Győrnél, ahol egy négytagú győri család halt szörnyet: a szülők mellett 18 éves és kiskorú gyermek ült a kocsiban.
 
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 813-as út 1. kilométerénél, eddig tisztázatlan okok és körülmények között ütközött össze egy tehergépkocsi és egy személyautó. A balesetben a személyautóban utazó négy ember életét vesztette.

Úgy tudni egy autószállító trélerrel ütközött az autó, amiben egy négytagú győri család tagjai ültek. Az ütközés után a kocsi kigyulladt, amelyben bennégett a család. A győri rendőrség tájékoztatása szerint a szülők, illetve 18 éves, valamint kiskorú gyermekük vesztették az életüket a balesetben.

hirpress.hu  police.hu

[2021.01.14]