2023.február.4

  • Szombat
  • Ráhel

Farúddal vert agyon péntek éjszaka egy 55 éves férfit Budafokon

Bulizó fiatalok találtak rá péntek éjszaka a hajléktalan életmódot folytató vérző áldozatra.

mti fotó: Mihádák Zoltán
mti fotó: Mihádák Zoltán

Letartóztatta a bíróság azt a 23 éves M. Mátyást, akit azzal gyanúsítanak, hogy farúddal vert agyon péntek éjszaka egy 55 éves férfit Budafokon.

Bagoly Bettina, a Fővárosi főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy az ügyben eljáró nyomozási bíró az ügyészi indítvánnyal egyezően szökés-elrejtőzés, és bűnismétlés veszélye miatt rendelte el a bűncselekménnyel gyanúsított férfi letartóztatását.

Hozzátette, a férfi panaszt tett a gyanúsítás ellen, és a gyanúsítotti kihallgatásán és az ülésen sem tett vallomást.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, bulizó fiatalok találtak rá péntek éjszaka a hajléktalan életmódot folytató vérző áldozatra. Mikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, akkor a férfi már nem mutatott életjeleket, ezért azonnal megkezdték újraélesztését, de sem ők, sem pedig a mentők nem tudták megmenteni az életét. A budafoki járőrök a bűncselekmény helyszínétől 650 méterre fogták el a feltételezett elkövetőt.

Úgy tudjuk, hogy az emberöléssel gyanúsított M. Mátyásnak már nem először gyűlt meg a baja a hatóságokkal személy elleni erőszak miatt, és jelenleg is büntetőeljárás folyik ellene garázdaság miatt

hirpress.hu  mti

[2022.04.25]